Adres: Harderwijkerweg 167, 8071 EP, Nunspeet. Plan hier je route!

Telefoon: Anneloes 06 134 198 24 of Dennis 06 143 708 72

Desktop online afspraken

NSPT is niet zomaar een sportschool. Onze begeleiding onderscheidt zich van andere sportscholen door onze persoonlijke en resultaatgerichte werkwijze. Je kiest bij ons de begeleiding die bij jou past. Samen met jouw personal trainer ga jij gericht met jouw doelstelling aan de slag. Dat kan individueel, in een twee- tot viertal of in een kleine groep van maximaal 8 personen. Bij ons krijg je altijd de aandacht en begeleiding die jij verdient.

Welkom!

HELAAS VOL Op dit moment kunnen we helaas geen nieuwe leden meer aannemen voor de groepslessen omdat de lessen volgeboekt zijn.

Neem contact met ons op voor

een plaatsing op de wachtlijst.

Groepslessen

Doe mee met onze effectieve groepslessen. Je kunt kiezen voor BootCamp, CrossFit, Boxing of CorePower. Elke les is speciaal ontwikkeld voor jouw specifieke doelstelling. Je sport in kleine groepen van maximaal 8 personen. Elke les duurt 30 minuten.

NSPT. HQ

Onze compleet vernieuwde trainingscentrum is voorzien van de allerbeste trainingsmaterialen voor de beste workouts. Daarnaast is er een gezellig ingerichte ruimte om even heerlijk te ontspannen met een verse kop koffie of thee.

Personal Training

Ga aan de slag en boek de beste resultaten met jouw eigen personal trainer. Je kunt één op één trainen maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld met een vriend(in),

je partner of een collega te trainen. Personal training is een maatwerk trainingsprogramma.

Bekijk hier ons lessenrooster (PDF)

Wil je onze training graag een keer vrijblijvend proberen? Laat dan hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zien jou graag!

Bekijk hier onze tarieven (PDF)

Bekijk hier ons vakantierooster (PDF)

Bekijk hier onze Privacy Policy

Lotte Marie Photograpy - NSPT-68